KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Tavaszi Nespresso akció

2018.03.06

 

Akár 20 000 Ft kedvezménnyel vásárolhat kávékapszulát Nespresso kávégép vásárlása esetén

 

 

UTALVÁNY LETÖLTÉSE ITT

 

Vásárolja meg a kiválasztott kávégépet, majd érvényesítse kedvezményét az Önnek leginkább kényelmes módon:

 • Bármely Nespresso Boutique-ban vagy a Nespresso Mini Boutique-ok egyikében

Hozza el a kávégéphez kapott, kitöltött utalványt a készülék eredeti sorozatszám matricájával, valamint számlájának másolatát, és kapszulavásárlása során a Nespresso munkatársai érvényesítik kedvezményét. Az üzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com oldalon.

 

NESPRESSO BOUTIQUE-OK:

 • Nespresso Boutique Andrássy, 1061 Budapest, Andrássy út 27.
 • Nespresso Boutique Allee, 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10. (Allee Bevásárlóközpont)
 • Nespresso Boutique Arena Plaza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9. (Arena Plaza)
 • Nespresso Boutique ÁRKÁD Győr, 9027 Győr, Budai út 1. (ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont)

 

NESPRESSO MINI BOUTIQUE-OK:

 • Nespresso Mini Boutique WestEnd City Center, 1062 Budapest, Váci út 3. (WestEnd City Center)
 • Nespresso Mini Boutique MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás utca 53. (MOM Park Bevásárlóközpont)
 • Nespresso Mini Boutique Mammut, 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. (Mammut Bevásárlóközpont)
 • Nespresso Mini Boutique ÁRKÁD, 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a. (ÁRKÁD Budapest Bevásárlóközpont)
 • Nespresso Mini Boutique ÁRKÁD Pécs, 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1. (ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont)

 

Online
Töltse fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a https://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/springpromo18 oldalon. Hamarosan emailben a Nespresso elküldi Önnek a kedvezménykódot, melyet érvényesíthet következő kapszulavásárlása során.

 

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és a kedvezmény beváltása 2018. június 7-ig lehetséges.

 

 

A promóció feltételei

 

Ajánlatunk 2018. március 6. és 2018. május 31. között kizárólag  a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei és a Nespresso Boutique, Nespresso Mini Boutique és a Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop és mobilalkalmazások által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényes.

Az akció további feltételei megtalálhatók az utalványon, illetve a www.nespresso.com weboldalon. Partnerüzleteink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com).

Az ajánlattal vagy a kupon beváltásával kapcsolatos kérdése esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Nespresso Clubbal a promocio@nespresso.com email címen, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

 

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és kedvezmény beváltása 2018. június 7-ig lehetséges.

 

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

 

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek (pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek).

 

A kedvezményt megrendelése / vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 10 000 vagy 20 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

A kapszulautalvány értéke:

 • 10 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Inissia, Essenza Mini, U, Pixie, Pixie Clips kávégépek vásárlása esetén

 

 • 20 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza Mini&Aeroccino3, UMilk, Pixie&Aeroccino3, CitiZ, CitiZ&Milk, Prodigio, Prodigio&Milk, Expert, Expert&Milk, Maestria, Gran Maestria, Lattissima+, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima Pro, Creatista kávégépek vásárlása esetén

 

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

A Nespresso a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.