KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Júliusi-Augusztusi Nespresso Akció

2018.07.04

 

Ajándék Aeroccino3 tejhabosító készülék Nespresso kávégép, továbbá legalább 3 doboz Nespresso kávékapszula vásárlása esetén!*

 


 

Letölthető utalvány ITT.


*Vásároljon Nespresso kávégépet, továbbá legalább 3 doboz Nespresso kávékapszulát 2018. július 3. és 2018. augusztus 31. között, és megajándékozzuk egy fekete Aeroccino3 tejhabosító készülékkel.
Az akció további feltételei megtalálhatók az utalványon, illetve a www.nespresso.com weboldalon.
 
Időtartam: 2018. július 3. és 2018. augusztus 31.
Beváltási határidő: 2018. szeptember 4. (kedd)
 
 
 
BEVÁLTÁS: (sorozatszám matricával és számla másolattal):
 
Ø  Interneten LINK> https://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo1807
Az internetes beváltás feltétele minimum 3 doboz Nespresso kávékapszula rendelése. Az ajándék Aeroccino3 tejhabosító készüléket tartalmazó rendelést házhoz- vagy átvételi pontra ingyenesen kiszállítjuk.*
*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik.
 
Ø  Boutique-okban: a Nespresso Boutique-okban, és a Nespresso Mini Boutique-okban
A Nespresso Boutique-okban vagy Nespresso Mini Boutique-okban történő beváltás feltétele minimum 3 doboz Nespresso kávékapszula megvásárlása. Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén az ajándék Aeroccino3 tejhabosító készüléket a Nespresso Boutique-ok vagy a Nespresso Mini Boutique-ok egyikében átveheti.
 
Résztvevők:
Ajánlatunk 2018. július 3. és 2018. augusztus 31. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos partnerüzletei és a Nespresso Boutique, Nespresso Mini Boutique és a Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop és mobilalkalmazások által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényes. Partnerüzleteink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com).
 
Az ajándék 1 db Aeroccino3 tejhabosító készülék fekete színben, melynek értéke 19 990 Ft. Az ajándék más termékre vagy készpénzre nem váltható, átvétele Nespresso gépvásárláshoz, Nespresso Club regisztrációhoz és legalább 3 doboz Nespresso kávékapszula megvásárlásához kötött.