KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Home&COOK akció: Cseréld le a régit!

2018.10.17
 

Itt a tavasz, itt az ideje a megújulásnak: dobd fel otthonodat és konyhádat néhány új kisháztartási termékkel, melyek megkönnyítik az életedet, ugyanakkor gondoskodj régi kisgépeid felelős hulladékgazdálkodásáról! A Home&COOK segít Neked ebben! Nézz körül az otthonodban, és vedd számba azokat az edényeket, serpenyőket, fazekakat és háztartási kisgépeket, amiket szívesen lecserélnél! 

 

„Cseréld le a régit!“ akciónk keretében a Home&COOK ALLEE és Home&COOK CAMPONA márkaboltban most minden egyes elhasználódott edény vagy kisháztartási gép (márkától függetlenül) a kategóriájának megfelelő 1 db új Tefal, Rowenta vagy Krups termékre váltható be, aminek árából 25% kedvezményt biztosítunk* Neked. Tehát például egy régi serpenyőért cserébe egy darab új serpenyőt, régi kenyérpirítóért új kenyérpirítót vásárolhatsz kedvezménnyel. Behozott régi kisgépeidet és edényeidet a felelős hulladékgazdálkodás jegyében vesszük át és juttatjuk el a szétszerelésért és újrahasznosításért felelős telepekre. 

Fontos információ, hogy már 1 behozott termékért cserébe a teljes vásárlás értékéből számítjuk a 25% kedvezményt, így nem szükséges az összes megvásárolt új termékhez járó kedvezményért régi, elhasznált terméket hozni!

 

 

Az akció 2019. április 14-ig tart, mely időszak alatt bármikor behozhatóak a Home&COOK ALLEE és Home&COOK Campona üzletekbe a régi, megunt, elhasznált edények és kisháztartási gépek. Felhívjuk a figyelmet, hogy az akció kizárólag az üzleteinkben személyesen érvényesíthető. Kérdéseiddel és a részletekkel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

 

*Részletek: 

  • Az akció 2019. március 13-tól 2019. április 14-ig érvényes, a Home&COOK Allee és Home&COOK Campona márkaboltok nyitvatartási idejében.
  • Az akció személyes vásárlás esetén kizárólag a Home&COOK Allee és Home&COOK Campona Márkaboltokban érvényesíthető. Nem vonatkozik a Home&COOK Premier Outletben történő vásárlásokra, illetve a Home&COOK webshopon történő online vásárlásra. 
  • A kedvezményt a bolti árakból számoljuk, melyek a két márkabolt esetében eltérőek lehetnek.