KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta Tutorial: Fonott koszorú

2016.05.03

 

Ha unod a lófarkat, és az egyszerű fonatokat, akkor biztosan ínyedre lesz a Rowenta fodrászának legújabb tutorialja, amiben egy nagyon extra, mégis pillanatok alatt elkészíthető fonott koszorút mutat be lépésről lépésre. A frizura alapjához szárítsd és formázd egyszerre a hajadat a Brush Activ Volume&Shine meleglevegős hajformázóval. 

Fodrász: Huszka Petra

Modell: Fazekas Niki

 

Fonott koszorú

1. lépés

Készítsd el a frizura alapját: törölközőszáraz hajadat szárítsd és formázd egyszerre a Brush Activ Volume&Shine hajformázóval. Rövidebb haj esetén válaszd a kisebb kefét, hosszabb haj esetén pedig a nagyobbat, majd tincsenként szárítsd vele hullámosra a hajadat. Ez a hajformázó nemcsak egyszerre szárítja és formázza a hajadat, de meg is könnyíti számodra a használatát: a hajtincseket a fel-le gombok segítségével automatikusan feltekerheted a kefére, majd a szárítási idő leteltével könnyedén letekerheted a keféről. 

 

2. lépés

Válaszd el a hajadat az egyik oldalon, majd a választéktól indulva kezdj el befonni 3 vékony tincset, és a szélső tincshez mindig tegyél hozzá egy ugyanakkora tincset. Így fond be a hajadat egészen a füled vonaláig. 

 

3. lépés

A fonatot húzgáld szét kissé a lazább hatás kedvéért, majd gumizd össze egy szilikon hajgumival, és tűzd a füled mögött leomló haj alá egy hullámcsattal.