KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta tutorial: Csavart koszorú

2016.06.02

 

Ha göndör, vagy hullámos frizurára vágysz, de nincs elég időd és türelmed a hajsütővashoz, akkor a Rowenta SoCurls-t Neked találták ki! Fodrászunk aktuális tutorialjában egy egyszerű csavart koszorút mutat be, amellyel bármikor feldobhatod hullámos frizurádat!

Csavart koszorú hullámos hajhoz

Fodrász: Huszka Petra

Modell: Zsuzsi

 

1. lépés

Válassz le egy kevés hajat a tarkódról, a többi hajadat pedig csatold fel. Próbáld ki a SoCurls automata hajgöndörítő hőmérséklet és göndörítési idő beállításait és találd meg azt, amelyikkel a legjobb eredményt érheted el a hajtípusodon. A vékonyszálú hajon alacsonyabb hőmérséklet- és göndörítési idő fokozattal is göndörebb eredményt érhetsz el, de a hajtincs vastagságától is függ, hogy mennyire göndörödik majd be. 

 

2. lépés

A lazább hatás kedvéért néhány vékonyabb tincset egyenesen is hagyhatsz, illetve e legfelső hajrétegen göndöríts be pár nagyon vékony hajtincset is a látványosabb loknikért. 

 

3. lépés

Ha a teljes hajadat begöndörítetted, válassz le egy vastag részt a hajadból az egyik halántékodnál, majd kezdd el szorosan hátracsavarni. Csavard egészen a tarkód közepéig, majd rögzítsd egy hullámcsattal, ezután folytasd a csavarást a másik oldalon. 

 

4. lépés

A második felcsavart tincset úgy rögzítsd, hogy előtte átbújtatod az előző csavart tincs alatt. Ezután szedd ki a hullámcsatot, amivel az első tincset rögzítetted, és ezt a tincset is bújtasd át a másik csavart tincs alatt. Így duplán csavart lesz a koszorúd. Végül pedig a koszorúból kilógó hajtincseket is göndörítsd újra, ha szükséges.