KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Szeptemberi Nespresso akció

2016.09.07

 

8 000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány tejhabosító nélküli  

Nespresso kávégépek vásárlása esetén, és

18 000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány tejhabosítós 

Nespresso kávégépek vásárlása esetén

 

 

 

Utalvány letöltése ITT

 

Vásároljon Nespresso kávéfőzőt a Home&COOK-ban, majd 18 000 Ft kedvezménnyel vásárolhat kávékapszulát tejhabosítós Nespresso kávégép vásárlása esetén, tejhabosító nélküli kávégép vásárlása esetén pedig 8 000 Ft kedvezménnyel.*

 

Érvényesítse kedvezményét az Önnek leginkább kényelmes módon:

 

  • Bármely Nespresso Boutique-ban, Nespresso Mini Boutique-ban vagy a Nespresso Időszakos Mini Boutique*-ok egyikében

Hozza el a kávégéphez kapott, kitöltött utalványt a készülék eredeti sorozatszám matricájával, valamint számlájának másolatát, és vásárlása során a Nespresso munkatársai érvényesítik kedvezményét. Az üzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com oldalon.

* Az Időszakos Mini Boutique-okról kérjük, érdeklődjön a 06 80 2582 80-as telefonszámon vagy a www.nespresso.com oldalon.

  • Online
    Töltse fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a http://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo1609 oldalon. Hamarosan e-mailben a Nespresso elküldi Önnek a kedvezménykódot, melyet érvényesíthet következő vásárlása során.

 

  • Postai úton

A készülékhez kapott hiánytalanul kitöltött utalványt az eredeti sorozatszám matricával és a számla másolatával küldje le a Nespresso Club-ba. Az utalványon jelezheti, milyen kávét szeretne rendelni.

Cím: Nespresso Club, 1461 Budapest, Pf.:400

 

A promóció feltételei

 

Az ajánlat 2016. szeptember 6. és 2016. október 3. között kizárólag meghatározott hivatalos viszonteladó partnereinknél, illetve a Nespresso Boutique-ok, a Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop által értékesített Nespresso kávégépek vásárlása esetén érvényes (a Nespresso Pro készülékeket kivéve).

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és kedvezmény beváltása 2016. október 6-ig lehetséges.

 

A promócióban részt vevő hivatalos viszonteladó partnereink listáját megtalálja a weboldalon:

www.nespresso.com/promotion/hu/hu/promo1609

 

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

 

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.

 

A kedvezményt megrendelése / vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 8 000/18 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

A kapszulautalvány értéke:

  • 8 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza, Inissia, U, Pixie, Pixie Clips, CitiZ, Prodigio kávégépek vásárlása esetén
  • 18 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra

UMilk, CitiZ&Milk, Prodigio&Milk, Maestria, Gran Maestria, Lattissima+, Lattissima Touch, Lattissima Pro kávégépek vásárlása esetén

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

A Nespresso a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.