KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta Tutorial: Fonatcopf futáshoz

2016.09.16

 

Ha gyakran futsz, vagy jársz hosszabb távú futóversenyekre, és közben fontos számodra, hogy stílusos maradj, akkor érdemes olyan hajat készítened hosszú hajadból, ami erősen tart. A Rowenta fodrásza a stílusos sportolás jegyében most egy fonatcopf elkészítését mutatja be lépésről lépésre. 

Fodrász: Huszka Petra - Huszka Petra Hair

Modell: Lea

 

1. lépés

Ehhez a frizurához elegendő, ha egyenesre szárítod a hajadat. A Rowenta Multiglam Styling Set egyenesítő keféjével egyszerre száríthatod és fésülheted csomómentesre és egyenesre a hajadat, ami tökéletes alap lesz a fonathoz. Miután teljesen megszárítottad a hajadat, a homlokod felől készíts parkettafonást 3 db 1-ujjnyi tinccsel egészen a tarkódig. A parkettafonás úgy készül, hogy a normál hármas fonat szélső hajtincseihez mindig hozzáveszel egy 1-ujjnyi tincset a hajad arcot körülölelő tincseiből, szorosan a fejbőrhöz fonva a hajat. Az eredeti parkettafonással szemben még különlegesebb fonatot érhetsz el, ha nem egymás fölé, hanem egymás alá fonod a tincseket. 

2. lépés

A tarkód közepétől sima fonással fond végig a hajtincset, majd fogd össze egy szilikon hajgumival és tedd félre, amíg a hajad többi részével dolgozol. 

 

3. lépés

A maradék hajadat fogd össze szorosan egy hajgumival a parkettafonás alatt közvetlenül, majd válaszd 3 egyenlő részre és sima fonással fond be őket egyenként. 

 

4. lépés

A fonatokat húzogasd szét kissé a lazább hatás kedvéért, majd a felső parkettafonás tincsével együtt tetszőlegesen tekerd/fond össze a 4 fonott tincset. 

 

5. lépés

Amikor elkészültél húzogasd szét a tincseket, ahol szeretnéd, hogy lazábbak legyenek, majd egy kevés hajlakkal rögzítsd a frizurát és indulhatsz is futni vagy sportolni! :)