KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Októberi Nespresso akció

2016.10.04

 

9 000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvány

Nespresso kávégépek online vásárlása esetén

Utalvány letöltése ITT!

Vásároljon bármilyen Nespresso kávégépet online a Home&COOK webshopban 2016. október 4. és 2016. október 26. között és megajándékozzuk egy 9000 Ft értékű Nespresso kávékapszula-utalvánnyal!

 

Utalvány beváltása

 

Vásárolja vagy rendelje meg online a kiválasztott kávégépet meghatározott viszonteladó partnereinknél (a promócióban részt vevő hivatalos viszonteladó partnereink listáját megtalálja a www.nespresso.com/promotion/hu/hu/onlinepromo1016 oldalon), majd érvényesítse kedvezményét az alábbi módon:

 

  • Töltse fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a www.nespresso.com/promotion/hu/hu/onlinepromo1016 oldalon. Hamarosan e-mailben a Nespresso elküldi Önnek a kedvezménykódot, melyet érvényesíthet következő vásárlása során.

 

Az ajándék kapszulákat tartalmazó rendelés normál házhoz- vagy átvételi pontra történő szállítása ingyenes!*

*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik. Az ajánlat nem vonatkozik a reggeli (07:00-09:00) és esti (17:00-20:00) idősávos házhozszállításra, illetve az aznapi kiszállításra vonat­kozó felárra, azaz Vevő az idősávos házhozszállításra és aznapi kiszállításra vonatkozó szállítási felárat köteles megfizetni. Reggeli (07:00-09:00) és esti (17:00-20:00) idősávos házhozszállítás és aznapi kiszállítás felára: 500 Ft.

 

A promóció feltételei

 

Ajánlatunk 2016. október 4. és 2016. október 26. között kizárólag a meghatározott, hivatalos viszonteladó partnereink webáruházaiban értékesített Nes­presso kávégépek vásárlása esetén érvényes (a Nespresso Pro készülékeket kivéve).

A kedvezményt kizárólag a Nespresso webshopon (www.nespresso.com) keresztül leadott kapszularendelés esetén lehet felhasználni.

 

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és kedvezmény beváltása 2016. október 31-ig lehetséges.

 

A promócióban részt vevő üzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com/promotion/hu/hu/onlinepromo1016 weboldalon. (A promóció kizárólag a megjelölt, hivatalos viszonteladó partnereink weboldalán leadott kávégéprendelésekre vonatkozik.)

 

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

 

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.

 

A kedvezményt megrendelése / vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 9 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

A Nespresso a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.