KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Home&COOK akció: Cseréld le a régit!

2016.10.17

 

Beköszöntött az igazi ősz, és egyre több időt töltünk otthonunk melegében: dobd fel otthonodat és konyhádat néhány új kisháztartási termékkel, hogy még kényelmesebb és gondtalanabb legyen az otthon töltött idő. A Home&COOK segít Neked ebben! Nézz körül az otthonodban, és vedd számba azokat az edényeket, serpenyőket, fazekakat és háztartási kisgépeket, amiket szívesen lecserélnél! 

„Cseréld le a régit!“ akciónk keretében a Home&COOK MOM üzletben most minden egyes megunt eszköz a kategóriájának megfelelő 1 db új termékre váltható be, aminek árából 25% kedvezményt biztosítunk* Neked. Tehát egy régi serpenyőért cserébe egy darab új serpenyőt, régi kenyérpirítóért új kenyérpirítót vásárolhatsz 25% kedvezménnyel. 

 

Az akció 2016. október 18-tól november 6-ig tart, mely időszak alatt bármikor behozhatóak a Home&COOK MOM üzletekbe a régi, megunt, elhasznált edények és kisháztartási gépek. Felhívjuk figyelmüket, hogy az akció kizárólag az üzleteinkben személyesen érvényesíthető. Kérdéseikkel és a részletekkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

*A kedvezményt az üzletben feltüntetett fogyasztói árból számítjuk!