KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Évvégi Nespresso akció: Élje át újra az ünnepek varázsát!

2016.11.07

 

5 000–20 000 Ft értékű kávékapszula-utalvány

Nespresso kávégép vásárlása esetén

Utalvány letöltése ITT

 

Vásároljon Nespresso kávégépet minimum bruttó 17 000 Ft értékben 2016.11.02. és 2017.01.23. között a Home&COOK-nál és 5.000-20.000 Ft értékű kapszula utalványt adunk mellé ajándékba*!

 

*Utalvány beváltása

 

Vásárolja meg a kiválasztott kávégépet hivatalos viszonteladó partnereink egyikénél, majd érvényesítse kedvezményét az Önnek leginkább kényelmes módon:

 

 • Bármely Nespresso Boutique-ban

Hozza el a kávégéphez kapott, kitöltött utalványt az eredeti sorozatszám matricával, valamint a készülék számlájának másolatát, és vásárlása során a Nespresso munkatársai érvényesítik kedvezményét. Az üzletek listáját megtalálja a www.nespresso.com oldalon.

 

 • Online
  Töltse fel a gép sorozatszámát, valamint a számláról és sorozatszámról készült digitális fényképet a https://www.nespresso.com/promotion/hu/hu/yeppromo16 oldalon. Hamarosan e-mailben a Nespresso elküldi Önnek a kedvezménykódot, melyet érvényesíthet következő vásárlása során.

 

 • Postai úton

A készülékhez kapott hiánytalanul kitöltött utalványt az eredeti sorozatszám matricával és a számla másolatával küldje le a Nespresso Club-ba: Nespresso Magyarország, 1461 Budapest, Pf.:400. Az utalványon jelezheti, milyen kávét szeretne rendelni.

 

A kapszulautalvány értéke

 

 • 5 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra, amennyiben Nespresso kávégépének számlán/blokkon szereplő bruttó ára legalább 16 998 Ft és legfeljebb 26 997 Ft.
   
 • 10 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra, amennyiben Nespresso kávégépének számlán/blokkon szereplő bruttó ára legalább 26 998 Ft és legfeljebb 36 997 Ft.
   
 • 15 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra, amennyiben Nespresso kávégépének számlán/blokkon szereplő bruttó ára legalább 36 998 Ft és legfeljebb 56 997 Ft.

 

 • 20 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra, amennyiben Nespresso kávégépének számlán/blokkon szereplő bruttó ára legalább 56 998 Ft, vagy meghaladja azt.

 

A promóció feltételei

 

Ajánlatunk 2016. november 2. és 2017. január 23. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos viszonteladói és a Nespresso Boutique, Nespresso Mini Boutique és a Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop és mobilalkalmazások által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényes (a Nespresso Pro készülékeket kivéve). Viszonteladóink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com). Az akció további feltételeiért kérjük, olvassa el az utalványon találha­tó részleteket, vagy hívja a 06 80 2582 80-as telefonszámot!

 

Az utalvány beváltása Nespresso Club regisztrációhoz kötött, és kedvezmény beváltása 2017. január 31-ig lehetséges.

 

Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket, a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni, vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.