KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta tutorial: Szív frizura

2016.11.11

 

Ezzel a szív frizurával bármikor feldobhatod leengedett hullámos vagy göndör hajadat. Frizurád alapjához használd a Brush Active Volume&Shine meleglevegős hajformázót, mely egyszerre funkcionál hajszárítóként és körkefés hajszárítóként a gyors és természetesen dús hullámokhoz. 

 

Fodrász: Huszka Petra

Modell: Aletta

 

SZÍV FRIZURA

1. lépés

Készítsd el a frizurád alapját a Rowenta Brush Active Volume&Shine hajformázóval: törölközőszáraz hajadat tincsenként szárítsd és formázd egyszerre a hajad hosszához ideális méretű, kisebb vagy nagyobb cserélhető körkefével. A körkefét egy gombnyomással tudod fel és lefelé tekerni a hajadon, így hajad hátsó részét is könnyedén formázhatod. Miután elkészültél a loknikkal, a természetesebb, lazább hatás kedvéért ujjaiddal fésüld át a hajadat, majd középen válaszd ketté és kb. a füled vonaláig válassz le két első tincset, majd fogd őket hátra. 

 

2. lépés

A két tincset a tarkód közepén fogd össze egy szilikon hajgumival, majd kezdd el megformázni a szívet az egyik oldalon. Az összefogott tincsed alá fogj egy újabb 2-3 ujjnyi tincset, majd alulról húzd át középre az összegumizott tincsek alatt, végül hurkold vissza az alsó tincs alá és rögzítsd egy hullámcsattal. 

 

3. lépés

A folyamatot ismételd meg a másik oldalon is, majd egy szilikon hajgumival fogd össze a két alulra került tincset és egy ollóval óvatosan vágd el a felső hajgumit. 

 

El is készült a szív frizurád! Rögzítsd a szivet pár hullámcsattal és egy kevés hajlakkal, hogy tartósabban vidítson fel bárkit, aki mögötted sétál. :)