KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta tutorial: Fonatválaszték

2016.11.25

 

Az őszi hajtrendekben idén is fontos szerephez jut a leengedett haj, valamilyen extra feltűzéssel, félkonttyal vagy fonással feldobva. A Rowenta fodrásza ezúttal egy középső választékban elhelyezett fonatot mutat be a hullámos haj felturbózására. 

 

Fonatválaszték

Fodrász: Huszka Petra

Modell: Aletta

 

1. lépés

Fésüld ki a hajadat, majd válaszd el pontosan középen, és a fejbúbodtól előrefelé válassz le középen egy 2-3 ujjnyi tincset. A többi hajadat fogd össze, hogy ne zavarjon. 

 

2. lépés

Hármas parkettafonással fond végig a tincset úgy, hogy a hajtincseket nem egymás fölé, hanem egymás alá rakod, folyamatosan hozzávéve a tincsekhez egy keveset a maradék hajadból. 

 

3. lépés

A homlokodnál állj meg a fonással, majd válaszd ketté a megmaradt hajtincset és az egyik felét rögzítsd, hogy ne zavarjon, majd egyszerű hármas fonással fond végig mindkét hajtincset. 

 

4. lépés

Ha elkészültél a fonásokkal, akkor jöhet a göndörítés! Használd a Rowenta So Curls automata hajgöndörítőt, mellyel gyerekjáték a tökéletes hullámok megalkotása. Csak állítsd be a hajtípusodhoz leginkább illeszkedő göndörítési időt és hőmérsékletet, majd ujjnyi tincsenként göndörítsd be vele a hajadat. A hangjelzés minden tincsnél jelzi, amikor elkészült a tökéletes hullám. Végül már csak annyi a dolgod, hogy a két fonatot a tarkódon összefogd egy szilikon hajgumival! 

 

Ezzel a pillanatok alatt elkészíthető frizurával bármikor feldobhatod a megjelenésedet!