KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Home&COOK akció az új Corvin Plaza üzletben: Cseréld le a régit!

2017.03.16

 

MEGHOSSZABBÍTOTTUK AKCIÓNKAT: 2017. ÁPRILIS 9-IG!!!

Beköszöntött a napsütéses tavasz, a megújulás évszaka - ne habozz, újítsd fel otthonodat és konyhádat is néhány új kisháztartási termékkel, hogy még kényelmesebb és gondtalanabb környezetben éld meg a sok változást. A Home&COOK segít Neked ebben! Nézz körül az otthonodban, és vedd számba azokat az edényeket, serpenyőket, fazekakat és háztartási kisgépeket, amiket szívesen lecserélnél! 

„Cseréld le a régit!“ akciónk keretében a Home&COOK Corvin Plaza pop-up üzletben most minden egyes megunt eszköz (márkától függetlenül) új Tefal, Rowenta vagy Krups termékre vagy termékekre váltható be, melyeknek áraiból 25% kedvezményt biztosítunk* Neked. A behozható cseretermékek maximális mérete 30x30x30 cm (pl. serpenyő, lábas, kenyérpirító...stb.), ennél nagyobb méretű termékek átvételére nincs lehetőségünk.

Az akció igénybevételéhez elegendő csupán 1 db használt/megunt/kiselejtezett termék leadása és cserébe bármilyen, a Home&COOK üzletben elérhető termékre felhasználható a 25% kedvezmény, több termék egyszeri vásárlása esetén az összes megvásárolt termék árából levonásra kerül a kedvezmény. 

 

Az akció 2016. március 16-tól április 9-ig tart, mely időszak alatt bármikor behozhatóak a Home&COOK Corvin Plaza üzletekbe a régi, megunt, elhasznált edények és kisháztartási gépek a fent leírt paraméterekkel. Felhívjuk figyelmedet, hogy az akció kizárólag az üzleteinkben személyesen érvényesíthető. Kérdéseiddel és a részletekkel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

*A kedvezményt az üzletben feltüntetett fogyasztói árból számítjuk!