KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Tefal Vasalási Tipp: Hogyan vasaljunk inget?

2017.08.07

 

Tefal Vasalási Tipp: Hogyan vasaljunk inget? 

Az ingvasalás van, hogy mindennapos feladat és van, aki csak különös alkalmakkor szembesül vele, de mindenképp érdemes elsajátítani néhány egyszerű praktikát, hogy minél kevesebb idő alatt érhessünk el hatékony végeredményt: egy makulátlanul gyűrődésmentes inget! 

Az alábbi videóban részletesen bemutatjuk az ingvasalás fortélyait, alább pedig további tippeket/praktikákat osztunk meg a minél hatékonyabb végeredmény érdekében:

 

 

Először is érdemes betartani az alábbi sorrendet az ing egyes részeinek vasalásakor - így elkerülhetjük, hogy újra meg újra összegyűrődjön az ingünk vasalás közben: 

1. Gallér 

2. Mandzsetták

3. Nyak-váll-rész

4. Ingujjak

5. Hát

6. Az ing eleje: 1. gomb nélküli oldal, 2. gombsor melletti oldal

 

 

Tefal ingvasalási tippek: 

  • Először mindig az ing "nehezebb" részeit, a gallért, a mandzsettát és az ujjakat vasaljuk, majd csak ezek után a nagy felületeket, így az ing nem gyűrődik össze, amíg az időigényes részekkel foglalkozunk.
  • Az inget mindig felülről lefelé, illetve a szélektől középre haladva vasaljuk. Fontos, hogy a szélek, hajtások és varrások simán feküdjenek a vasalódeszkán.
  • Ne alkalmazzunk körkörös mozdulatokat, mert ezek megnyújtják a szövetet. A makacs ráncoknál vasaljunk szálirányban (fentről lefelé) és használjuk a fokozott gőzt. 
  • A frissen vasalt inget tegyük vállfára és hagyjuk pár órán át hűlni/pihenni mielőtt felvennék, vagy szekrénybe tennénk, így jobb eredményt érhetünk el!

 

 

A vasaláshoz a Tefal legújabb vasalóját, a Tefal TurboPro Anti-Calc gőzölős vasalót használtuk.
A TurboPro vasaló a Tefal Turbo Boost új szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, mely mélyen az anyagba hatol, hogy eltávolítsa a legmakacsabb gyűrődéseket is. Ez a 2600 W teljesítményű gőzölős vasaló rövid melegedési időt és nagy teljesítményt biztosít a mindennapi gyors és hibátlan vasalási eredményekért.