KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Home&COOK akció: Cseréld le a régit!

2018.10.17
 

 

Itt az ősz, itt az ideje a megújulásnak: dobd fel otthonodat és konyhádat néhány új kisháztartási termékkel, melyek megkönnyítik és lerövidítik számodra a főzéssel és házimunkával töltött időt, hogy minél több időt tölthess azzal, amivel leginkább szeretnél foglalkozni. A Home&COOK segít Neked ebben! Nézz körül az otthonodban, és vedd számba azokat az edényeket, serpenyőket, fazekakat és háztartási kisgépeket, amiket szívesen lecserélnél! 

 

„Cseréld le a régit!“ akciónk keretében a Home&COOK ALLEE és az újonnan nyitott Home&COOK CAMPONA márkaboltban most minden egyes elhasználódott edény vagy kisháztartási gép (márkától függetlenül) a kategóriájának megfelelő 1 db új Tefal, Rowenta vagy Krups termékre váltható be, aminek árából 25% kedvezményt biztosítunk* Neked. Tehát például egy régi serpenyőért cserébe egy darab új serpenyőt, régi kenyérpirítóért új kenyérpirítót vásárolhatsz kedvezménnyel. 

 

Az akció 2018. november 18-ig tart, mely időszak alatt bármikor behozhatóak a Home&COOK ALLEE és Home&COOK Campona üzletekbe a régi, megunt, elhasznált edények és kisháztartási gépek. Felhívjuk a figyelmet, hogy az akció kizárólag az üzleteinkben személyesen érvényesíthető. Kérdéseiddel és a részletekkel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

*A kedvezményt az üzletben feltüntetett fogyasztói árból számítjuk!