KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Megnyitott új Home&COOK Márkaboltunk a Pólus Centerben!

2020.10.15

 

Exkluzív kínálat a Tefal, Rowenta, Krups és WMF márkáktól, családias légkör és vonzó árak – mindezt megtalálja az újonnan, október 15-én megnyitott Home&COOK Márkaboltunkban, a Pólus Centerben. 

 

 

Új kávéfőzőre, porszívóra, serpenyőre, edénykészletre, vagy éppen hajszárítóra lenne szüksége? Ünnepelje meg velünk október 15-én új üzletünk megnyitását a Pólus Centerben és vásároljon hihetetlen, 40%-os kedvezménnyel! A kedvezményt nem csak a megnyitó napján kínáljuk, hanem a 4 napon keresztül, egészen 2020. október 18-ig.

A Home&COOK Márkaboltok a Tefal, Rowenta, Krups és WMF francia kisháztartásigép gyártók termékeinek széles skáláját kínálják, melyek nagyban megkönnyítik a mindennapi feladatokat a háztartásban. A Home&COOK üzletekben garantáltan a legjobb kiszolgálással találkozhat, eladóink szakértelmére nagy súlyt fektetünk. 

„Alapelvünk, hogy az elégedett vásárló számunkra az elsődleges, mindent megteszünk, hogy az üzleteink látogatása kellemes élmény legyen Önök számára. Próbálják ki termékeinket, eladóink készséggel segítségükre lesznek, bemutatják a kívánt háztartási gépeket, minden kérdésüket megválaszolják.“ - Németh István, a Home&COOK lánc kereskedelmi igazgatója

Új üzletünk címe: Pólus Center - 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.