KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta Tutorial: Hamis bob hosszú hajból

2016.01.08

 

2014 óta hódít a BOB frizura: azóta a sztárok fele és ezáltal a fél világ megvált hosszú fürtjeitől a divatos vágás kedvéért. A Rowenta fodrászának segítségével megmutatjuk, hogyan válthatsz 1 napra Te is bob frizurára hosszú hajból, hajvágás nélkül! 

Fodrász: Huszka Petra

Modell: Fruzsina

 

Hamis bob hosszú hajból 

 

1. lépés

A frissen mosott, nedves hajadat tincsenként szárítsd meg a Rowenta Brush Activ Nano Smart meleglevegős hajformázóval. Ha nem frissen mosott a hajad, akkor permetezd be az egészet vízzel, hogy nedves legyen, majd hullámosítsd a Brush Activ-val. Ez a hajformázó egyszerre szárítja és formázza a hajat, automatikusan forgó feje pedig segít a tincsek feltekerésében. 

 

2. lépés

Minden tincset tekerj fel kb. 5-10 cm-re a hajtőtől, majd tapintással ellenőrizd, hogy teljesen megszáradt-e. Ezután a Brush Activ forgató gombjaival tekerd le a tincset a hajformázóról és így menj végig a teljes hajon. Az eredmény, hullámos és dús frizura. 

 

3. lépés

Miután elkészültél a hullámosítással és a volumennöveléssel, fogd össze a hajad végét és a kézfejed körül kezdd el feltekerni a tarkód felé, majd a tarkódnál rögzítsd a hajadat néhány hullámcsattal. 

 

4. lépés

Hamis bob frizurád már el is készült, élvezd a rövid hajadat, majd ha meguntad, szedd ki a hullámcsatokat és újra lobogtathatod hosszú sörényedet!