KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

A Rowenta bemutatja: Viszlát lelapuló haj!

2016.01.14

 

A Style and blog divatblog bloggerei 2015 év végén tesztelték a Rowenta Volum'24 Respectissim hajtőemelőt, mellyel Te is búcsút inthetsz a lelapuló hajnak.  Terméktesztjüket az alábbiakban olvashatod. 

"A sapkák és kalapok nagy hátránya sajnos, hogy könnyen összekuszálják frizuránkat, s sok esetben hamar lelapítják a hajat. Éppen ezért a téli időszakban érdemes lehet bevetni néhány volumennövelő praktikát, melyek megemelik a hajtövet, ezáltal segítenek megőrizni hajunk tartását és formáját. Ma már rengeteg volumennövelő hab és hajtőemelő spray létezik a piacon, érdemes kutatkodni kicsit a neten, és kipróbálni a legjobbnak ítéltek valamelyikét. Személyes kedvencem, mely tényleg látványos tartást adott a hajamnak a hd Lifestyle volumen- és tartásnövelő spray volt. A volumennövelő készítmények listája tényleg végeláthatatlan egyébként, még hajtömegnövelő por is található az üzletek polcan, úgyhogy bőven akad mivel kísérletezni, ha hasonló problémával küzdetek. 
 
Alkalmanként remek megoldás lehet a hajtövek mintegy besütése is. A Rowenta Volum' 24 Respectissim névre keresztelt hajtóemelő készüléke igazi kis csoda, melyet a cég jóvoltából a napokban tesztelhettünk. Az egyébként tényleg gyönyörű, fekete - fehér - rózsarany színekben pompázó készülék kifejezetten hajunk térfogatának növelésére, dúsabb hatás elérésére szolgál. Használata nagyon egyszerű, mindössze:
 
  1. Ketté kell választani száraz, hajlakktól és egyéb kozmetikumoktól mentes hajunkat, majd
  2. ügyelve arra, hogy közvetlenül a választék mellett lévő tincseket kihagyjuk kiválasztani egy távolabbi tincset, s a magunk felé tartott, nyitott készülékkel becsípni azt.
  3. Hagyjuk a tincset 3 másodpercig befogva, ezt követően pedig
  4. húzzuk ellenkező irányba a tincset, s folytassuk a műveletet egy következővel. 
A végeredmény egyébként nagyon látványos lett, átfésülés és rendezés után is jelentős a különbség. Ha szívesen kipróbálnátok, csatlakozzatok játékunkhoz itt, ugyanis egy szerencsés olvasónkat még karácsony előtt szeretnénk meglepni egy szuper készülékkel :) "