KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

A Rowenta bemutatja: Hajszárítás és formázás egyszerre a Style and Blog bloggereivel

2016.01.15

 

A Style and Blog divatblog bloggerei 2015 év végén tesztelték a Rowenta Elite Keratin Hot Air Brush meleglevegős hajformázót. Terméktesztjüket az alábbiakban olvashatod: 

 

"A Rowenta Elite Keratin Shine Hot Air Brush egy szuper egyszerűen használható eszköz, mellyel szárítás közben formázhatjuk hajunkat. Igazából ötvözi a beszárításhoz használt kefét és a hajszárítót, így elég csak a kefére helyezni a hajunkat, a hajtöveknél kicsit megemelni, majd egyenesen lefelé húzva megszárítani a kiválasztott tincset. Én korábban ilyen hajformázót még soha nem használtam, de most nagyon örülök, hogy kipróbáltam, nagyon megszerettem. Természetesen annyira szögegyenes nem lesz a végeredmény, mintha vasalót használnék, de azért egyenletesen és szépen ki tudom vele húzni a hajamat, a hajtöveken pedig nagyon sokat emel ez a kis készülék, egyáltalán nem lesz lapos a végeredmény így. Ráadásul a képen is látható 38 mm-es keratin & shine kefe mellett további 4 fej is tartozik a hajformázó szetthez:

  • egy behúzható sörtéjú kefe,
  • egy sima fúvócső, mellyel klasszikus hajszárítót kapunk,
  • egy kvázi hajtőemelő, valamint
  • egy sima fésű. 

Én rendszeresen a nagyobb kefét, valamint a fésűt használom, s szárítás után többnyire copfba fogom vagy kontyba tekerem a hajamat - egyelőre így próbálom óvni amikor csak lehet, és szerintem egész sokat javult az utóbbi pár hétben. Egyébként nem csak vizes hajon működik, szárazzal is nyugodtan használható, úgyhogy bátran ajánlom Nektek ezt a módszert, ha kicsit pihentetni szeretnétek a hajatokat."

 

A teljes poszthoz látogass el a Style and Blog oldalára.