KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

A Rowenta bemutatja: Ünnepi frizurák percek alatt a Style and Blog bloggereitől

2016.01.15

 

A Style and Blog divatblog bloggerei 2015 év végén tesztelték a Rowenta Silence Respectissim hajszárítót, és csodás ünnepi frizurát készítettek vele, melyet fázisfotóik segítségével Te is elkészíthetsz magadnak bármilyen különleges alkalomra!

 

1. Hajmosás után hajvégápolót használtam, majd megszárítottam a hajamat. A tincseket szárítás közben egyesével megcsavartam, hogy a végeredmény egy picit hullámos legyen. Talán ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy laza hullámokat készítsünk. 

 

2. A hajamat ezután copfba fogtam, és a hajgumi fölött kettéválasztottam úgy, hogy legyen egy nyílás a hajamban, amelyen felülről áthúztam a copfomat. Így kaptam meg a második képen látható eredményt. Ezt mindaddig ismételtem, amíg már tényleg nagyon rövid maradt a copf, és ekkor hullámcsattal megtűztem. Itt egy kis hajlakkal is érdemes fixálni a kósza hajszálakat. Ha eddig eljutottunk, az is használható végeredmény, de még szebb és mutatósabb lesz, ha tűzünk még bele egy díszesebb csatot is. Ilyen egyszerű! :) 

A bemutatott Rowenta Silence Respectissim hajszárító egyik különlegessége, hogy jelenleg a legcsendesebb hajszárító Európában. Amellett, hogy halk, képes extra gyors hajszárításra is nagy teljesítményének köszönhetően. A Rowenta újdonsága használat közben amennyire csak lehetséges, kíméli a hajat, automata technológiájának és az ionizációnak köszönhetően például jóval kevésbé roncsolja a haj szerkezetét, mint más hajszárítók.

 

A teljes poszthoz látogass el a Style and Blog oldalára