KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta Tutoria: Mohikán fonat

2015.12.09

 

A Volum'24 Respectissim professzionális hajtőemelő forradalmi technológiájának köszönhetően hosszan tartó XXL dús hatást, fénylő, szép és egészséges hajat varázsol pillanatok alatt. A Rowenta fodrásza, Huszka Petra most egy ultramenő MOHIKÁN FONAT elkészítéséhez használta a készüléket, hogy a fonat emelt, légies hatást kapjon. 

 

 

Fodrász: Huszka Petra - Huszka Petra Hair

Modell: Aletta

 

MOHIKÁN FONAT

 

1. lépés

A hajat a skalpvonalban leválasztjuk és egy csattal feltűzzük. Majd két oldalról, a leválasztott haj és a fül közötti területről leválasztunk két tincset és középen, a tarkón összefogjuk egy szilikon hajgumival. 

 

2. lépés

Ezután a leválasztott hajat ujjnyi tincsenként, tupírozás nélkül megemeljük a Volum'24 Respectissim hajtőemelővel. Az első, a homlokhoz legközelebb eső, kb ujjnyi tincset befogjuk a készülékbe, 3 másodpercig rajtahagyjuk, majd a homlok irányába végighúzzuk a hajtőemelőt a tincsen, és lelógatjuk az arcra amíg tincsenként végzünk a többi hajjal is a leválasztott részből. Ha végeztünk a teljes leválasztott résszel, akkor kezdhetjük a fonást. 

 

3. lépés

Normál parkettafonással befonjuk a leválasztott hajrészt: a normál hármas fonás külső hajtincseihez mindig felveszünk egy-egy ugyanakkora méretű tincset a megmaradt hajból, amíg el nem jutunk a begumizott részig. 

 

4. lépés

A fonat felső részét kissé széthúzgáljuk, hogy lazább hatást keltsen, majd összefonjuk a begumizott hajtinccsel, és normál, 3-as fonással végigfonjuk a hajtincset. 

 

5. lépés

Ismét széthúzgáljuk az elkészült fonatot, majd szilikon hajgumival összefogjuk a végét és hajlakkal rögzítjük.