KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Februári Home&COOK akció: Stílusos vasalás

2016.02.01

 

A Home&COOK februári termékakciója a stílusos vasalásban segíti Önt! A piacon elérhető legjobb vasalótalpak mellett akciónkban megtalálja az automatikus gőz és hőmérsékletkombinációt biztosító vasalókat is, hogy minél kevesebb időt kelljen a vasalásra fordítania!

 

 

A Tefal Effectis Easy gőzállomás minden szövettípus legkönnyebb és legkíméletesebb vasalását nyújtja. Ez az első Tefal gőzállomás, mely kompakt méretben, mégis nagy nyomással biztosítja a gyors vasalást. Easy Control Smart technológiájának köszönhetően minden szövettípushoz automatikusan beállítja az ideális gőz- és hőmérséklet kombinációt - mindezt egyetlen mozdulattal - így önnek nem kell szétválogatni a ruhákat és az azonos szöveteket egyféle beállítással vasalni, hiszen az Effectis Easy gőzállomás minden egyes anyagra más gőz- és hőmérsékletbeállítással reagál.

Akciós ár: 44.900 Ft + ajándék Rowenta First Class összecsukható utazós vasaló

 

A Tefal Freemove 70 magas teljesítményű vezeték nélküli gőzölős vasaló gyors és tökéletes vasalási eredményt biztosít miközben a maximális szabadság élményét nyújtja és akár körben is táncolhatja vele a vasalódeszkát. Szabadalmaztatott, ergonómikus gyorsan töltődő aljzata gondoskodik a használat közbeni gyors és könnyű feltöltésről.

Akciós ár: 24.900 Ft

 

A Tefal Autoclean Anti-Calc 50 vasaló Power Zone funkciója hosszan tartó, magas gőzteljesítményt biztosít. Anti-Calc gyűjtőjének köszönhetően ruháin soha többé nem találkozik vízkő okozta elszíneződésekkel. Használatával a vasalás tökéletes és gyors: akár 10 inget is kivasalhat 1 óra alatt.

Akciós ár: 23.900 Ft

 

A Tefal Easygliss 22 vasaló extra könnyen kezelhető. Háromrétegű Dulirium vasalótalpa tökéletesen siklik bármilyen anyagon, így sokkal könnyebb és kényelmesebb vele a vasalás még a nehezen elérhető helyeken is.

Akciós ár: 9.900 Ft