KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

Rowenta Tutorial: Végtelen copf

2016.03.03

 

A Rowenta fodrásza, Huszka Petra egy olyan különleges copfot mutat be aktuális tutorialjában, melyet Te is pillanatok alatt elkészíthetsz és feldobhatod vele akár a hétköznapi, akár a hétvégi frizurádat. Ez a végtelen fonat, melyhez a legjobban az mutat, ha egyenesre szárítod a hajadat. A Rowenta Multiglam Styling Set lecserélhető fejei között találsz egy egyenesítő fésűt is, mellyel egyszerre fésülheted és száríthatod tökéletesen egyenesre és fényesre a hajadat!

Fodrász: Huszka Petra

Modell: Aletta

 

Végtelen copf

 

1. lépés

Fésüld és közben formázd egyenesre hajadat hajmosás után a Rowenta Multiglam Styling Set egyenesítő keféjével. Ezután válaszd ketté a hajadat, majd minkét tincsből válassz le további két első tincset és tedd a vállak elé, hogy ne zavarjanak. 

 

2. lépés

A bal oldali első tincset fogd meg és húzd át a bal oldali hátsó tincs alatt, majd tekerd vele körbe a hajtincset és rögzítsd hullámcsattal, valamint fixáld egy kevés hajlakkal. 

 

3. lépés

Ezután a jobboldali első tincset vezesd át a bal oldali hátsó tincs fölött és az előzőhöz hasonlóan tekerd mégig a hajtincsen, majd rögzítsd. 

 

4. lépés

Ha mindkettővel elkészültél, néhány hullámcsattal csatold össze a két tekercset és fixáld a kész frizurát egy kevés hajlakkal.