KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Hírek

RowentaTutorial: Parketta copf

2016.03.09

 

Az, hogy reggel egy egyszerű copffal, vagy egy ilyen alul-felül parkettafonással összefogott, különleges copffal indulsz útnak rajtad áll. A Rowenta fodrásza, Huszka Petra tutorialjában bemutatja mit kell tenned, ha a második lehetőséget választod, és hidd el, nem kell sokkal több időt rászánnod, mint egy átlagos copfra!

Fodrász: Huszka Petra

Modell: Aletta

 

Parketta copf

1. lépés

Ehhez a frizurához elegendő, ha csupán megszárítod a hajadat. A Rowenta Expertise Infiny Pro hajszárító ionizáló funkciójának köszönhetően a szárítással egészségtől fénylővé varázsolhatod a hajkoronádat. Miután teljesen megszárítottad a hajadat, a homlokod felől készíts parkettafonást 3 db 1-ujjnyi tinccsel egészen addig, ahol fejtetődön a copfodat szeretnéd majd felfogni. A parkettafonás úgy készül, hogy a normál hármas fonat szélső hajtincseihez mindig hozzáveszel egy 1-ujjnyi tincset a hajad arcot körülölelő tincseiből, szorosan a fejbőrhöz fonva a hajat. Az eredeti parkettafonással szemben még különlegesebb fonatot érhetsz el, ha nem egymás fölé, hanem egymás alá fonod a tincseket. 

 

2. lépés

Miután befejezted a felső fonatot, fogd össze egy szilikon hajgumival, majd kezdd el a parkettafonást a tarkód felől is, ismét 3 db 1-1,5-ujjnyi hajtinccsel.

 

3. lépés

Az alsó fonatot is fogd össze egy szilikon hajgumival, majd válassz le belőle egy 2-ujjnyi vastag tincset és tekerd a két copf köré, hogy elrejtsd a hajgumikat. 

 

4. lépés

A copfra csavart hajtincset rögzítsd egy hullámcsattal, majd kissé tupírozd a copfot az emelt hatás kedvéért.