KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Tefal GC750D30 Optigrill ELITE inteligens kontaktgrill, utomatikus grillező szenzor, intuitív használat, erős sütés funkció; 12 automatikus program, mosogatógépben elmosható tartozékok, ezüst

Minden termék / Konyha / Konyhai kisgépek / Grillsütők / Tefal OptiGrill

Termék leírás
  • Cikkszám: GC750D30
  • Kategória: Minden termék, Konyha, Konyhai kisgépek, Grillsütők, Tefal OptiGrill
Már csak 2 napig!
79.990 Ft
67.992 Ft
Raktáron
Országos szállítás: 3 munkanapon belül

Vásárold meg ezt a Tefal Optigrill grillsütőt 2020. október 1-től és regisztrálj a https://promo.tefal.hu oldalon, mi pedig megajándékozunk egy Tefal turmixgéppel! 

Újdonság 2020-ban!

Érintésérzékeny vezérlés, automatikus grillezés érzékelő, digitális kijelző és grillezési elért szint jelző a tökéletes eredményekhez.
 

Tefal OptiGrill ELITE. Már a Home&Cook-nál.

Ismerje meg az OptiGrill ELITE kontaktgrillt mely a legújabb innovációnkat hozza el otthonába. Az „Automatikus grillezés érzékelőnek“ köszönhetően az Optigrill ELITE azonnal felismeri az adagok számát és vastagságát és automatikusan beállítja a hőmérsékletet és az időt, hogy az eredmény kiváló legyen. Fény- és hangjelzéssel folyamatosan tájékoztatja Önt a grillezés állapotáról. Soha többé nem égeti le az ételt és mindig olyan lesz, ahogyan Ön szereti - véres, medium vagy jól átsült. Most a digitális vezérlőpanellel még könnyebb mint valaha.

Tekintse meg a bemutató videót:

Mennyiség:
  • Termékjellemzők
  • Hasznos tudnivalók
  • Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemények (0)
Küldd el véleményed
Neved *
Email címed
Véleményed *