KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Air Force Flex 560 rúdporszívó, RH9471WO

Minden termék / Otthon / Porszívók / Rúdporszívók / 45 nap próba rúdporszívókra / Flex

Termék leírás
  • Cikkszám: RH9471WO
  • Kategória: Minden termék, Otthon, Porszívók, Rúdporszívók, 45 nap próba rúdporszívókra, Flex
120.990 Ft
Raktáron
Országos szállítás: 3 munkanapon belül

A vezeték nélküli Air Force Flex porszívó új távlatokat ad a teljesítménynek, nehéz takarítási feltételek között.

Az új porszívó fejlett technológiája a zseniális hajlékony dizájnra épül, amelynek köszönhetően az alacsony bútorok alatt akár 5x mélyebbre is képes behatolni, mindezt felülmúlhatatlan teljesítménnyel. A kezelése ráadásul rendkívül könnyű, amellyel a takarítás gyerekjátékká válik. Ezen felül nagy, akár 100 Airwatt szívóteljesítményt kínál, amellyel minden sarokból tökéletesen eltávolítja a port és az egész házat sokkal gyorsabban kitakaríthatja, mint ezelőtt bármikor. A nagy, 100 Airwatt szívóteljesítménynek és a tekintélyes 35 perc üzemidőt biztosító lithium-ionos akkumulátornak köszönhetően mindenhonnan kiporszívózhatja a port és pillanatok alatt patyolattisztává teheti az otthonát. Ez a vezeték nélküli porszívó rendkívül gyors az egyenes mozgásnál és mozgékony a sarkokban. Remek szerkezete felülmúlhatatlan teljesítményt kínál, minden korlátozás nélkül. Egyedülálló, LED világítással felszerelt porszívófej, amelynek köszönhetően minden port felfedezhet, az integrált kefék pedig kitakarítják a lakás minden négycentiméterét, a padlótól egészen a mennyezetig: a parkettát, padlókat, szőnyegeket és az alacsony bútorok alatti területeket. A porszívó ezen kívül az útbaeső bútorok között is tökéletesen navigál. A modellhez a háziállatok kedvelői számára készült szett is tartozik, amely egy kis elektromos kefét és egyéb segédeszközöket tartalmaz.

 

Mennyiség:
  • Termékjellemzők
  • Hasznos tudnivalók
  • Vásárlói vélemények

• Tökéletes teljesítmény még több por eltávolításához: a hajlékony szívócső a nagy szívóteljesítménnyel kombinálva lehetővé teszik minden hely kiporszívózását, és akár 5x mélyebbre hatol a nehezen hozzáférhető helyeken vagy az alacsony bútorok alatt.

• Nagy szívóteljesítményű rúd porszívó a kiváló takarítási eredmények érdekében: az új, 2x nagyobb teljesítményű** digitális kefe nélküli akár 100 Airwatt teljesítményű motor és a továbbfejlesztett ciklon technológia kiszűri a port a levegőből, ami hosszíntartó nagy teljesítményt biztosít.

• Rendkívül könnyű takarítás a sarkokban: a továbbfejlesztett szerkezetű hajlékony cső lehetővé teszi az összes sarok kiporszívózását, anélkül, hogy lehajolna.

• Tekintélyes akkumulátor kapacitás, amely sohasem okoz csalódást: ez a porszívó normál használat esetén akár 35 perc üzemidőt is kibír a 21,9 V-os gyorsan, 3 óra idő alatt feltölthető lítium-ionos akkumulátornak köszönhetően és teljes, minden korlátozás nélküli takarítást tesz lehetővé, bárhol és bármikor.

• Azonnali és hibátlan takarítás a padlótól a mennyezetig: a LED világítással felszerelt egyedülálló szívófejjel, amely az integrált keféknek köszönhetően minden típusú padlófelületen kiválóan teljesít, a kemény padlóktól kezdve a szőnyegekig, még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

• Speciális tartozék-szett a háziállatok kedvelőinek: kis motoros kefe az alapos takarítás érdekében és az állati szőrök porszívózásához, réstisztító adapter, amely minden sarokba beér. Ezen kívül használhatja a heverőtisztító és szövettisztító keféket valamint a praktikus töltő alapzatot, amelybe 2 toldóelem is behelyezhető.

• Csendes működés a kellemesebb takarításért: csökkentett zajszint standard használatnál.

• Okos funkciók és dizájn az abszolút kényelemért: minden részlet olyképpen lett megtervezve, hogy megkönnyítse a munkát, porzsák nélküli porszívózás a gyakorlatiasabb használatért, továbbfejlesztett ergonomikus fogantyú a jobb fogásért, Push & Release kapcsoló, könnyű szerkezet.

* Megjegyzés: a Flex technológiának és a keskeny porszívócsőnek köszönhetően, a szilárd csövekhez képest ** Megjegyzés: turbo üzemmódban, a Rowenta Air Force 360 sorozathoz képest

Vásárlói vélemények (0)
Küldd el véleményed
Neved *
Email címed
Véleményed *