KOSÁR: 0 termék 0 Ft

Rowenta Forever Sharp TN6030

Minden termék / Otthon / Szépségápolás / Elektromos borotvák / Hajnyíró gépek

Termék leírás
  • Cikkszám: TN6030F4
  • Kategória: Minden termék, Otthon, Szépségápolás, Elektromos borotvák, Hajnyíró gépek
21.490 Ft
Raktáron
Országos szállítás: 3 munkanapon belül

Önélező hibrid szakállvágó a mindennapokra! Most magasabb felszereltséggel.

A sokoldalú Forever Sharp szakállvágóval, amely 3 az 1-ben eszközt kínál, szakállt vághat, formázhat és borotválkozhat is egyben.* Az önélező, 100 %-os rozsdamentes acél pengéket emellett sohasem kell cserélnie.

Ez a szakállvágó gép öt fésűs toldóelemmel (1, 2, 3, 5, 6  mm) ellátott, tehát ideális eszköz minden hosszúságú szakáll vágásához. Valamint egy minőségi kemény zipzáras tokkal is rendelkezik.

A Forever Sharp férfi szakállvágó pontos vágást kínál egyetlen mozdulattal, valamint akár 120 perces, felülmúlhatatlan akkumulátor kapacitást, ami annyit jelent, hogy feltöltés után 2 hónapig egyáltalán nem igényli a további töltést**. A gyorstöltő funkciónak köszönhetően, amely 4 perc alatt elegendő energiát biztosít a teljes vágáshoz*, a készülék sohasem hagyja cserben!

A vezeték nélküli szakállvágó továbbá akkumulátor töltöttség-jelzővel és praktikus USB töltőkábellel is ellátott. A kompakt és könnyű Forever Sharp szakállvágó jól tartható, vízálló és kivehető pengével rendelkezik, amely könnyen tisztítható és tökéletesen higiénikus.

 

* A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye. ** Heti 3 alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál.

Mennyiség:
  • Termékjellemzők
  • Hasznos tudnivalók
  • Vásárlói vélemények

Garancia: 10 év garancia a termék javítására

Vásárlói vélemények (0)
Küldd el véleményed
Neved *
Email címed
Véleményed *